Home » Over ons

Kpopcentral.nl is een Nederlandse webshop die K-pop graag naar Nederland wilt brengen.

Ons doel:
Jou helpen met je favoriete artiesten niet alleen steunen, maar ook het veilig maken van albums en merchandise aanschaffen online. En nog een voordeel geen hoge kosten meer maken.


Hoe gaan we dat doen? Door albums in te kopen en op onze webshop te verkopen worden zo al onze albums gereflecteerd op de Hanteo  & Gaon chart. Zo kun je jou favoriete artiest steunen! En omdat wij kunnen bundelen van albums komen er zo geen hoge verzendkosten bij.

Wij willen graag onze cultuur met Nederland delen. Ben jij er al klaar voor?

Share your culture. K-pop.


Hey,
Ik zal me even voorstellen. Ik ben Nesrine Messaoudi. Ik ben deze webshop gestart, omdat ik zelf ook een fanatiek verzamelaar en collector ben van Kpop. Ik ben nu al fan vanaf 2013 en heb ongeveer 200 albums in mijn collectie. Ik ben een Multi fandom en hou eigenlijk van bijna alle artiesten; solo, band of groep. Ik heb echt alles in mijn collectie.

Waarom Kpopcentral? Ik wil het makkelijker maken voor elke Kpop fan om hun albums te kopen en het gevoel te ervaren om het plastic van een album af te halen en voor het eerst je photocard te zien (teleurgesteld of juist je bias getrokken). Het bestellen vanuit Korea is ontzettend duur en ik heb ook hele hoge kosten hierbij gemaakt. Dit wil ik veranderen door lage kosten aan te houden en de prijs voor jullie zo laag mogelijk te houden. 

Ik hoop deze ervaring met jullie te kunnen delen. Voor vragen kan je altijd een appje, email of berichten via Facebook of Instagram sturen. Ik beantwoord ze graag. 

Ik wens jullie nog een fijne dag en veel luister plezier!

Hallyucon 2019